top of page
dropshad.png

Erfaren redovisningsekonom till Egero i Linköping

Nu söker vi ytterligare en erfaren kollega som vill vara med och stärka vårt team i Linköping. Du blir en viktig medarbetare i vårt team som består av flera kunniga kollegor.

Om företaget

Egero är en komplett leverantör av ekonomisk fastighetsförvaltning med bred fastighetskompetens och lång erfarenhet av att skapa effektiva rutiner.

Egeros vision är att vara fastighetsägarens val för ekonomisk fastighetsförvaltning med det gemensamma målet att bygga värden som består.

 

Som komplett leverantör av ekonomisk fastighetsförvaltning skall Egero vara den enda samarbetspartner som fastighetsägaren behöver från att distribuera hyresavin till att ta fram rapporter för verksamhetsuppföljning och strategibeslut. Från och med oktober 2020 ingår Egero AB i Thorell Revision AB.

Vad innebär tjänsten

Den här rollen passar dig som vill vara med och påverka inriktning och utveckling under en spännande fas i företaget.

 

Du kommer att vara huvudansvarig i befintligt kunduppdrag och huvudsakliga arbetsuppgifter är:

  • Ansvar för den löpande redovisningen

  • Ansvar för kontoavstämningar

  • Månadsbokslut

  • Årsbokslut

  • Koncernredovisning

  • Skatte- och momsrapportering

  • Extern rapportering till Skatteverket, SCB etc

  • Koordinerar det dagliga arbetet på avdelningen

  • Intern Controller

  • Övrigt ekonomiadministrativt arbete

Personliga egenskaper

Vi söker en positiv lagspelare som drivs av att förenkla, förbättra och effektivisera processer och rutiner. Du är van vid att ta ett självständigt ansvar, är serviceminded, ansvarsfull och strukturerad. Det är en självklarhet för dig att kavla upp ärmarna och hugga i där det behövs, tycker om ordning och reda samt ett högt arbetstempo med mycket som händer på en gång. Du är flexibel och har en god förmåga att snabbt sätta dig in i nya arbetsuppgifter.  

 

Du har lätt för att samarbeta, har ett helhetstänk som gör att du lätt ser vad som bör göras och på vilket sätt det ska genomföras. Stresstålighet och initiativförmåga är viktiga egenskaper hos dig som person och du inser vikten av kundens behov.

Din bakgrund och kvalifikationer

Du är van att arbeta i team för att bygga gruppkänsla och skapa bra förutsättningar för gemensamma mål och rutiner. Vi söker dig som har högskoleutbildning inom ekonomi eller motsvarande. Det är starkt meriterande om du tidigare arbetat inom fastighetsbranschen med dokumenterad erfarenhet inom fastighetsredovisning. Önskvärt är även erfarenhet och kunskap inom koncernredovisning.

 

Du har god vana att arbeta i Excel, ekonomisystem samt även koncernredovisningssystem. Svenska i tal och skrift är ett krav och vi ser gärna det som meriterande att du även talar och skriver engelska.

Information och ansökan

Tjänsten är en tillsvidareanställning på heltid i Linköping. Tillträde enligt överenskommelse. Vi tar endast emot ansökan via epost. Din ansökan skickar du in till erika.werme@thorell-revision.se.

 

Vid frågor kring tjänsten och rekryteringsprocessen är Du välkommen att kontakta Erika via ovan epost eller ringa på 0701 – 44 74 38.

 

Senast 2022-03-11 önskar vi din ansökan. Urvalet sker löpande så skicka in ditt CV och personliga brev redan idag. Märk din ansökan Redovisningsekonom.

bottom of page