dropshad.png

Redovisningskonsult till Thorell Revision

Är du en person med god erfarenhet av ekonomi och vill ta ett nytt steg inom branschen? Vill du lära dig mer om redovisning och få ett ägandeskap över dina arbetsuppgifter? Sök då till Thorell Revision!

Om företaget

Thorell Revision är företaget som sticker ut på så sätt att vi är personliga, tydliga och engagerade. Vi har kompetens om både revision, redovisning och lön vilket skapar ett mervärde hos våra kunder då vi kan erbjuda en helhetslösning.

 

Thorell Revision har kunder som finns i flera olika branscher vilket ger en stor bredd och skapar en verksamhet som både är spännande och utvecklande. I företaget finns det mycket kompetens att hämta vilket stärker Thorell Revision på marknaden och även inom företaget då vi ser att kunskap är till för att delas. För att ständigt ligga i framkant arbetar vi kontinuerligt med uppföljningar och mål.

 

Vi vill framåt och för att kunna ta dessa steg krävs det att hela personalen är med på resan.


Vi är idag 44 medarbetare och finns på tre orter, Söderköping, Åtvidaberg och i Norrköping som är huvudkontoret. Det är till kontoret i Norrköping som vi söker en redovisningskonsult/redovisningsassistent, i rollen kommer du att agera som konsult och arbeta med kunder från olika sorters branscher.

Arbetsuppgifter

Som redovisningskonsult kommer du få ansvar över ett flertal bolag där du kommer ha eget kundansvar. Du kommer att sköta bokföring, ekonomiska underlag, avstämningar, skatter och andra arbetsuppgifter inom området.

 

Thorell Revision arbetar med företag inom flera olika branscher vilket gör att du kommer få en stor bredd av erfarenhet. Det ställer krav på att du är uppmärksam och noggrann i rollen för att anpassa ditt arbetssätt gentemot olika bolag.

 

Som redovisningskonsult kommer ditt arbete vara av varierande karaktär och du kommer ha kontakt med flera olika kunder som kommer ge dig utmaningar där du kommer att kunna utvecklas.

 

Till största del kommer ditt arbete att utföras från kontoret i Norrköping men det förekommer i vissa fall att man sitter hos kund alternativt åker ut till kunden någon gång i månaden.

Utbildning, erfarenhet och personliga egenskaper

  • Du har en utbildning inom redovisning eller ekonomi på gymnasial eller högre nivå

  • Du har flera års erfarenhet av löpande redovisningsarbete

  • Du har ett gott sinne för siffror

  • Goda kunskaper i svenska både i tal och skrift

  • B-körkort

Som person är du analytiskt lagd som snabbt kan skapa en förståelse för siffror och vara en god kommunikatör. Du arbetar på ett strukturerat sätt för att hela tiden föra ditt arbete framåt.

 

Vidare har du en god förmåga till att kunna samarbeta och i de lägen som det krävs kan du vara flexibel och anpassa dig till omgivningen. När det under tidsperioder blir stressigt har du förmågan till att kunna behålla lugnet och fortsatt arbeta strukturerat.

 

För att lyckas i rollen krävs det att du är självgående och tar ansvar för att ditt arbete utförs med hög kvalité och att kunden blir nöjd.

Övrig information

Start: Omgående med hänsyn till uppsägningstid

Plats: Norrköping

Lön: Enligt överenskommelse

 

Skicka din ansökan till

anette.e@thorell-revision.se