top of page
dropshad.png

Redovisningskonsult till Thorell Revision

Är du en person med god erfarenhet av ekonomi och vill ta ett nytt steg inom branschen? Vill du lära dig mer om redovisning och få ett ägandeskap över dina arbetsuppgifter? Då är du ett medvetet val för oss på Thorell Revision.

Om företaget

Thorell Revision är företaget som sticker ut på så sätt att vi är personliga, tydliga och engagerade. Vi har kompetens inom både revision, redovisning och lön vilket skapar ett mervärde hos våra kunder då vi kan erbjuda en helhetslösning.

Thorell Revision har kunder som finns i flera olika branscher vilket ger en stor bredd och skapar en verksamhet som både är spännande och utvecklande. I företaget finns det mycket kompetens att hämta vilket stärker Thorell Revision på marknaden och även inom företaget då vi ser att kunskap är till för att delas. För att ständigt ligga i framkant arbetar vi kontinuerligt med uppföljningar och mål.
Vi vill framåt och för att kunna ta dessa steg krävs det att hela personalen är med på resan.

Vi är idag 56 medarbetare och finns på fyra orter; Linköping, Söderköping, Stockholm och i Norrköping som är huvudkontoret. Det är till kontoret i Norrköping som vi nu söker en redovisningskonsult.

Vad innebär tjänsten
I rollen som redovisningskonsult kommer du att agera som konsult i vår arbetsgrupp gentemot en av våra största kunder. Du kommer att sköta löpande bokföring, moms- och AGI-redovisning och bokslut. Du kommer bistå med ekonomiska underlag, månadsavstämningar samt månatliga rapporter. När kund så behöver kommer du vara bollplank och komma med lösningar i olika frågeställningar så det gäller att ha förmåga till uppmärksamhet och flexibilitet. Till största delen kommer ditt arbete att utföras från kontoret i Norrköping och kontakt med kund sker främst via telefon och epost.

Vem är du
Du har en YH-utbildning eller motsvarande inom redovisning. Du har flera års erfarenhet som redovisningskonsult på redovisningsbyrå eller på ekonomiavdelning där du haft ansvar för den löpande redovisningen. Detta innebär att du har goda kunskaper i löpande redovisning, månadsavstämningar samt bokslutsarbete. Du har även kunskap om REKO - Svensk standard för redovisningstjänster. Har du kunskap i Briljant och SAP är det meriterande, men inget krav. Givetvis har du ett gott sinne för siffror. Du har goda kunskaper i svenska och en god förmåga att uttrycka dig både i tal och skrift. Du har även tillräckliga kunskaper i engelska då mycket kommunikation sker via mail på engelska. Du har B-körkort.

Som person är du analytiskt lagd som snabbt kan skapa en förståelse för både detaljer och helheten. Du arbetar på ett strukturerat och lugnt sätt för att hela tiden föra ditt arbete framåt, även när det under tidsperioder blir stressigt. Du har en social förmåga och är en god kommunikatör och i dem lägen som det krävs är du flexibel och kan anpassa dig till omgivningen. För att lyckas i rollen krävs det att du är självgående och tar ansvar för att ditt arbete utförs med hög kvalité och att kunden blir nöjd. Att kunna samarbeta med andra är A och O i denna roll.

Information och ansökan
Tjänsten är en tillsvidareanställning på heltid med placering i Norrköping. Tillträde enligt överenskommelse. Din ansökan skickar du in till erika.werme@thorell-revision.se. Vid frågor kring tjänsten är Du välkommen att kontakta HR Erika Werme via ovan e-post.

Senast 2022-06-26 önskar vi din ansökan.

Urvalet sker löpande så skicka in ditt CV och personliga brev redan idag. Märk din ansökan "Redovisningskonsult".

bottom of page