top of page
dropshad.png

Senior lönekonsult med avdelningsansvar

Nu söker vi ytterligare en erfaren kollega som vill vara med och stärka vårt team Norrköping. Du blir en viktig spelare i vårt löneteam som består av flera kunniga kollegor som du samverkar med.

Om företaget

Thorell Revision AB grundades 1991 och är en premiumleverantör av revision, redovisningstjänster, löneadministration och rådgivning till företag och organisationer.

 

Vi är i dagsläget ca 52 medarbetare fördelade på 4 orter: Norrköping, Linköping, Söderköping och Stockholm. Vi är därmed Östergötlands största fristående revisions- och redovisningsbyrå.

Vår vision är att tillhandahålla revision och ekonomisk rådgivning så att våra kunder kan förstå, styra och utveckla sin verksamhet och därmed öka sin konkurrenskraft. Vi vill vara förstahandsvalet för entreprenörer som vill driva företag. Vi är medlemmar i Baker Tilly Sverige som är ett nätverk av 70 fristående byråer.

Lönify är en premiumleverantör av löneadministration med auktoriserade lönekonsulter och utgör en integrerad del av Thorell Revision. Vi sitter i nyrenoverade lokaler i Norrköping.

Arbetsuppgifter

Som senior lönekonsult har du en nyckelroll där du arbetar brett med allt från löpande lönehantering till strategisk rådgivning. Vi arbetar i huvudsak mot små och medelstora företag runt om i Sverige. Dina huvudsakliga arbetsuppgifter kommer omfatta bland annat:

  • Hela eller delar av löneberedning inom våra kunduppdrag

  • Skatteberäkningar och försäkringsadministration

  • Reseräkningar, utlägg och förmåner

  • Utfärdande av arbetsgivarintyg och övriga intyg

  • Statistik och rapporteringar till Skatteverket och andra myndigheter

  • Semesterberäkning/semesterårsskiften

Denna tjänst innefattar gruppansvar för vår avdelning Lönify. Det innebär att du kommer supporta och stötta hela teamet, vara senior rådgivare och utveckla teamet där du är med och sätter riktlinjer, mål och visioner för gruppens och avdelningens utveckling.

Din profil

Vi söker dig som har minst 5 års dokumenterad erfarenhet av hela lönehanteringskedja och har du viss erfarenhet eller utbildning inom ekonomi/redovisning är detta ett stort plus. Du är utbildad lönekonsult eller har motsvarande relevant utbildningsbakgrund. Vi har ett modernt arbetssätt och arbetar i princip uteslutande digitalt.

Som gruppansvarig är det starkt meriterande om du har tidigare erfarenhet av personalansvar med goda ledaregenskaper hos dig som person. Du är van att arbeta i team för att bygga gruppkänsla och skapa bra förutsättningar för gemensamma mål och rutiner.

Personliga egenskaper

Som person är du ansvarstagande och serviceinriktad. Du är social och har lätt för att få kontakt med andra människor. Du har ett helhetstänk som gör att du lätt ser vad som bör göras och på vilket sätt det ska genomföras. Stresstålighet och mångsidighet är viktiga egenskaper hos dig som person. Du utstrålar energi och glädje då rollen innebär mycket kontakt med såväl kunder som medarbetare.

För att lyckas i rollen behöver du vara självständig, flexibel och ha en god förmåga att snabbt sätta dig in i nya arbetsuppgifter. Du har en analytisk förmåga där du ser samband för att lösa problem och se alternativa möjligheter. Du drivs av att hjälpa människor, du är noggrann och tycker om ordning och reda samt ett högt arbetstempo med mycket som händer på en gång.

Din bakgrund och kvalifikationer

Du är van att arbeta i team för att bygga gruppkänsla och skapa bra förutsättningar för gemensamma mål och rutiner. Önskvärt är även erfarenhet och kunskap inom ekonomi/redovisning. Du har kunskap inom fåmansföretagsregler och skattemässiga kunskaper om effekter av exempelvis löneväxling mm.

Du har god vana att arbeta i Excel och erfarenhet från lönesystem är ett krav. Vi arbetar till största delen med Visma SPCS, Hogia och Agda. Svenska i tal och skrift är ett krav och vi ser gärna det som meriterande att du även talar och skriver engelska.

Information och ansökan

Tjänsten är en tillsvidareanställning på heltid på kontoret i Norrköping. Tillträde enligt överenskommelse.

I denna rekrytering samarbetar vi med HR Support i Östergötland AB. Vi tar endast emot ansökan via e-post. Din ansökan skickar du till erika.werme@hrsupport.se.

Vid frågor kring tjänsten och rekryteringsprocessen är Du välkommen att kontakta Erika via ovan epost eller ringa på 070-1447438.

Senast 2021-05-14 önskar vi din ansökan. Urvalet sker löpande så skicka in ditt CV och personliga brev redan idag. Märk din ansökan ”Senior lönekonsult”.

bottom of page