dropshad.png

Lönekonsult/erfaren löneassistent till Norrköping

Nu söker vi ytterligare en erfaren kollega som vill vara med och stärka vårt team Norrköping. Du blir en viktig spelare i vårt löneteam som består av flera kunniga kollegor som du samverkar med.

Om företaget

Thorell Revision AB grundades 1991 och är en premiumleverantör av revision, redovisningstjänster, löneadministration och rådgivning till företag och organisationer.

 

Vi är i dagsläget ca 52 medarbetare fördelade på 4 orter: Norrköping, Linköping, Söderköping och Stockholm. Vi är därmed Östergötlands största fristående revisions- och redovisningsbyrå.

 

Vår vision är att tillhandahålla revision och ekonomisk rådgivning så att våra kunder kan förstå, styra och utveckla sin verksamhet och därmed öka sin konkurrenskraft. Vi vill vara förstahandsvalet för entreprenörer som vill driva företag. Vi är medlemmar i Baker Tilly Sverige som är ett nätverk av 70 fristående byråer.

Lönify är en premiumleverantör av löneadministration med auktoriserade lönekonsulter och utgör en integrerad del av Thorell Revision. Vi sitter i nyrenoverade lokaler i Norrköping.

Arbetsuppgifter

Vi arbetar i huvudsak mot små och medelstora företag runt om i Sverige. Dina huvudsakliga arbetsuppgifter kommer omfatta bland annat:

  • Hela eller delar av löneberedning inom våra kunduppdrag

  • Skatteberäkningar och försäkringsadministration

  • Reseräkningar, utlägg och förmåner

  • Utfärdande av arbetsgivarintyg och övriga intyg

  • Statistik och rapporteringar till Skatteverket och andra myndigheter

  • Semesterberäkning/semesterårsskiften

Din profil

Vi söker dig som har minst 5 års dokumenterad erfarenhet av hela lönehanteringskedja och har du viss erfarenhet eller utbildning inom ekonomi/redovisning är detta ett stort plus. Du är utbildad lönekonsult eller har motsvarande relevant utbildningsbakgrund. Vi har ett modernt arbetssätt och arbetar i princip uteslutande digitalt.

Du är van att arbeta i team för att bygga gruppkänsla och skapa bra förutsättningar för gemensamma mål och rutiner.

Personliga egenskaper

Som person är du ansvarstagande och serviceinriktad. Du är social och har lätt för att få kontakt med andra människor. Du har ett helhetstänk som gör att du lätt ser vad som bör göras och på vilket sätt det ska genomföras. Stresstålighet och mångsidighet är viktiga egenskaper hos dig som person. Du utstrålar energi och glädje då rollen innebär mycket kontakt med såväl kunder som medarbetare.

För att lyckas i rollen behöver du vara självständig, flexibel och ha en god förmåga att snabbt sätta dig in i nya arbetsuppgifter. Du har en analytisk förmåga där du ser samband för att lösa problem och se alternativa möjligheter. Du drivs av att hjälpa människor, du är noggrann och tycker om ordning och reda samt ett högt arbetstempo med mycket som händer på en gång.

Din bakgrund och kvalifikationer

Du är van att arbeta i team för att bygga gruppkänsla och skapa bra förutsättningar för gemensamma mål och rutiner. Önskvärt är även erfarenhet och kunskap inom ekonomi/redovisning. Du har kunskap inom fåmansföretagsregler och skattemässiga kunskaper om effekter av exempelvis löneväxling mm.

Du har god vana att arbeta i Excel och erfarenhet från lönesystem är ett krav. Vi arbetar till största delen med Visma SPCS, Hogia och Agda. Svenska i tal och skrift är ett krav och vi ser gärna det som meriterande att du även talar och skriver engelska.

Information och ansökan

Tjänsten är en tillsvidareanställning på heltid på kontoret i Norrköping. Tillträde enligt överenskommelse.

I denna rekrytering samarbetar vi med Experis,

Hanna Lindeberg, hanna.lindeberg@jeffersonwells.se. Din ansökan skickar du in här.

Vid frågor kring tjänsten och rekryteringsprocessen är Du välkommen att kontakta Hanna via ovan e-post eller ringa på 011-194358.

Urvalet sker löpande så skicka in ditt CV och personliga brev redan idag.

Start: Omgående med hänsyn till uppsägningstid

Plats: Norrköping

Lön: Enligt överenskommelse

 

Sök tjänsten här:

https://www.jeffersonwells.se/sv/jobb/ebcaf87c-20e9-4e65-a139-b31da31bb97c/lnekonsult-rekryteras-till-thorell-revision