dropshad.png

Lönekonsult rekryteras till Thorell Revision

Du erbjuds en varierande tjänst i nyrenoverade lokaler på ett framåtsträvande bolag där du får möjlighet att arbeta med löner hos många olika typer av företag och kunder!

Om företaget

Thorell Revision AB grundades 1991 och är en premiumleverantör av revision, redovisningstjänster, löneadministration och rådgivning till företag och organisationer. Vi är i dagsläget ca 52 medarbetare fördelade på 4 orter: Norrköping, Linköping, Söderköping och Stockholm. Vi är därmed Östergötlands största fristående revisions- och redovisningsbyrå. 

Vår vision är att tillhandahålla revision och ekonomisk rådgivning så att våra kunder kan förstå, styra och utveckla sin verksamhet och därmed öka sin konkurrenskraft. Vi vill vara förstahandsvalet för entreprenörer som vill driva företag. Vi är medlemmar i Baker Tilly Sverige som är ett nätverk av 70 fristående byråer. Lönify är en premiumleverantör av löneadministration med auktoriserade lönekonsulter och utgör en integrerad del av Thorell Revision.

Arbetsuppgifter

Som Lönekonsult på Thorell Revision i Norrköping kommer du att arbeta med hela eller delar av löneberedningsprocessen mot små och medelstora företag runt om i Sverige. I dina arbetsuppgifter ingår det hantering och utförande av skatteberäkningar, försäkringsadministration, reseräkningar, arbetsgivarintyg, semesterberäkningar, utlägg och förmåner. Rapporteringar till Skatteverket och andra myndigheter ingår också i tjänsten.

Thorell Revision har moderna arbetsmetoder och processer, vilket gör att arbetet sker i princip uteslutande digitalt. Systemen som arbetet till stor del utförs i är Visma SPCS, Kontek, Hogia och Agda. Tjänsten är en tillsvidareanställning på heltid med placering i Norrköping.

Du erbjuds en varierande tjänst i nyrenoverade lokaler på ett framåtsträvande bolag där du för möjlighet att arbeta med många olika typer av företag och kunder!

Vem är du?

För att lyckas i rollen som Lönekonsult på Thorell Revision i Norrköping har du en eftergymnasial utbildning inom lönehantering samt minst 3 års dokumenterad erfarenhet av arbete med hela lönehanteringskedja. Har du erfarenhet eller utbildning inom ekonomi/redovisning är detta meriterande. Du är en van användare av lönehanteringssystem och du har goda kunskaper i Excel.

Att tala och skriva svenska obehindrat är ett krav. Det är meriterande om du också har goda kunskaper i engelska.

Din sociala förmåga och ditt ansvarstagande gör att du har lätt för att arbeta i team, bygga gruppkänsla och skapa bra förutsättningar för gemensamma mål och rutiner. Du har god känsla för service och kan självständigt arbeta effektivt även när arbetstempot är högt samt förutsättningar och situationer snabbt förändras. Du trivs i en roll med många olika kontaktytor där du får använda din goda samarbetsförmåga och positiva energi. Med hjälp av din analytiska förmåga kan du se alternativa möjligheter och samband för att lösa problem. Du värdesätter struktur, noggrannhet och planering i ditt arbete.

Kontakt

I denna rekrytering samarbetar Thorell Revison med Jefferson Wells, ManpowerGroup. Vid frågor kring tjänsten och rekryteringsprocessen är du välkommen att kontakta ansvarig Rekryteringskonsult Hanna Lindeberg på hanna.lindeberg@jeffersonwells.se eller 011-194358.