top of page

Lönekonsult rekryteras till Thorell Revision

Pressmeddelande 2022-09-15

Thorell Revision i Linköping AB förvärvar AC Kontoret

AC Kontoret AB grundades 1989 i Linköping och erbjuder, som auktoriserad byrå, kvalitetssäkrade redovisningstjänster och ekonomisk rådgivning till ägarledda företag och organisationer.

 

Verksamheten drivs av redovisningskonsulterna Ann-Catrin Axelblom och Jenny Siverskog, som, i samband med förvärvet, flyttat in i Thorell Revisions befintliga lokaler på Hertig Karlsgatan 2 i centrala Linköping.

”AC Kontoret är ett välskött och fint företag som blir ett utomordentligt bra komplement till vårt nuvarande tjänsteutbud.

Genom förvärvet får vi in både erfarenhet och kompetens inom redovisningsområdet och ett antal kunduppdrag som kommer ha stor nytta av Thorell Revisions övriga tjänsteutbud. Vi ser att kunder i allt högre utsträckning söker leverantörer inom ekonomiområdet som kan erbjuda ”one-stop shop”, dvs revision, redovisning och rådgivning under samma tak.

Marknadspotentialen för redovisningstjänster i Linköping är mycket stor, vilket gör att förvärvet strategiskt känns helt rätt.”

— Tobias Pettersson, delägare Thorell Revision i Linköping AB

”Thorell Revision är ett mycket stabilt företag under tillväxt och med en stark marknadsposition i Östergötland. Jag har, efter ett mångårigt samarbete, valt att bli en del av Thorell Revision för att kunna fortsätta utveckla verksamheten och bli en del av något större. Kunderna kommer få en helhetsleverantör av olika tjänster som jag bedömer är helt unik på den lokala marknaden.”

— Ann-Catrin Axelblom, ägare AC Kontoret

En del av Thorell Revision för att kunna fortsätta utveckla verksamheten och bli en del av något större. Kunderna kommer få en helhetsleverantör av olika tjänster som jag bedömer är helt unik på den lokala marknaden.”

För mer information, kontakta:

Tobias Pettersson, delägare Thorell Revision i Linköping AB
Telefon: 0709-29 16 63 eller tobias@thorell-revision.se

Ann-Catrin Axelblom, AC Kontoret AB
Telefon: 070-227 44 99 eller ann-catrin@ackontoret.com

Om företagen:

AC Kontoret i Linköping grundades 1989 och tillhandahåller kvalificerade tjänster inom redovisning, skatt och rådgivning för företagare. Omsättningen det senaste räkenskapsåret uppgick till ca 2,5 mkr med god lönsamhet.

Thorell Revision är Östergötlands ledande fristående revisions- och redovisningsbyrå. Vi är en premiumleverantör av revision, redovisningstjänster, löneadministration och rådgivning till företag och organisationer. Byrån har ca 60 medarbetare fördelade på 4 orter: Norrköping, Linköping, Söderköping och Stockholm.

Verksamheten bedrivs under de registrerade namnen: Thorell Revision, Lönify, Egero och HR Support.

Tillsammans är vår vision att tillhandahålla revision och rådgivning så att våra kunder kan förstå, styra och utveckla sin verksamhet och därmed öka sin konkurrenskraft. Vi vill vara Ett medvetet val för entreprenörer som vill driva och utveckla sina företag.

Besök gärna 

www.ackontoret.com

www.thorell-revision.se     

 

#ettmedvetetval

thorell_linkoping_ackontoret.jpg
bottom of page